Særlige opgaver

Læs her om de forskellige særlige opgaver, som også skal løses – og som du har mulighed for at ansøge om.
Vær opmærksom på, at dit arbejdsområde godt kan skifte undervejs :).

Caller
Man kan søge om at blive caller – der skal være en caller på hver vagt.  Calleren er bindeleddet mellem serviceteamet, der forsyner kunderne med maden og produktionen, der sørger for, at der hele tiden er friske burgere.  Som caller skal du have overblikket over, hvad der skal laves – og du skal sørge for hele tiden at kommunikere klart og tydeligt, så resten af produktionen ved, hvad der skal ske.

Teamleder
Som teamleder sørger du for, at hver del af produktionen har, hvad der skal bruges – og du sørger for, at ressourcerne på dit team fordeles bedst muligt i forhold til, hvad der skal produceres. Du skal også holde øje med, at teamet kommer til pause, typisk mens musikken spiller og der ikke er så travlt. Du melder til produktionschefen, hvis holdet mangler noget. Du kan blive teamleder indenfor:
  • Forproduktion – når du har vagt ml. kl. 8 og 14, hvor der skal forsteges bacon og laves råkost. Du bliver ansvarlig for tilrettelæggelse af forproduktionen. I det omfang, hvor der ikke er en chili-kok, falder forproduktionen af chili også ind under, hvad der skal organiseres. NB! Du deltager selvfølgelig også selv i opgaverne.

Derudover skal nedenstående områder dækkes ind med teamleder ml. kl. 16 og kl. 04:

  • Produktionen: Oksesteg, Burgere, Pomfritter, Milkshake
  • Service/Kasse/Runner
  • Renovation
  • Nurser
  • Cow-girls/-boys
Kvalifikationer: Godt, stabilt humør. Overblik. Du har et eller flere års erfaring i Kristinedal eller erfaring inden for restaurationsbranchen/eller et af de andre områder. Skriv i din ansøgning, at du har lyst til at blive teamleder og indenfor hvilket område.

———————————————————

I alle nedenstående jobs må du regne med at skulle levere flere end 24 timer – til gengæld får du større frihed undervejs. Nogle af jobbene kræver særlige kvalifikationer – men snak med os, hvis du er fuld af motivation men uden så mange erfaringer 🙂 Måske kan vi skrue noget fornuftigt sammen alligevel.

Spildansvarlig
Du brænder for at undgå madspil!! Kristinedal har nemlig som mål at reducere spild mest muligt gennem 1) planlægning af produktion og indkøb, 2) rutiner ift. forbrug af råvarer 3) genanvendelse eller bortgivelse af brugbare fødevarer og genstande 🙂 Og dit job er at organisere det hele. Det betyder, at du kommer til at arbejde tæt sammen med lager- og renovationschef samt de fire produktionschefer.
Omfang: du skal have en almindelig nattevagt. De øvrige timer aftales med vores frivillig-ansvarlige.

Højrehånd til lagerchef
Du er sammen med lagerchefen ansvarlig for, at lageret fungerer.
Du skal hjælpe lagerchefen med at holde overblik og tilrettelægge dine vagter, så der er en af jer til at modtage og checke varer hver formiddag. Derudover skal du sammen med lagerchefen sørge for at hele teamet ved, hvad jobbet går ud på, så produktionen hele tiden er forsynet med varer.

Vaskeansvarlig
Du skal stå for at modtage og forberede alt vasketøj. Du holder orden i alle reoler med uniformer: Dit arbejde starter med et par timer nogle dage før musikken åbner, hvor du organiserer alt arbejdstøj, så det er så nemt som muligt at gå til for medarbejderne. Dette gør du i samarbejde med head nurseren. Derudover skal du hver morgen bringe vasketøj til vaskeri i Roskilde, vaske – og bringe det tilbage igen. Omfang: du hjælper med at sortere og lægge alle uniformer i orden før vi starter (dvs. udenfor musikdagene). Derudover møder du hver morgen torsdag-søndag 3 timer pr. gang 12 timer. Derudover slipper du med een nattevagt.

Egenkontrol og hygiejne
Du har hygiejnebevis. Gerne en uddannelse inden for fødevarer eller madlavning.  Du har styr på egenkontrol og ved hvordan fødevarer skal håndteres korrekt. Du bliver ansvarlig for dagligt at kontrollere, om alle hygiejneregler overholdes, vejlede de frivillige i korrekt håndtering af levnedsmidler samt stå for den daglige egenkontrol. Derfor spredes dine vagter ud.
Omfang: Vagttidspunkter kan i aftales efter dine ønsker, men dagligt fra ca. 11 til 16 kunne være et udgangspunkt. Du skal herudover kunne deltage i et møde i Roskilde i maj om aftenen.

Kvalifikationer: du kan tænke ud af boksen, elsker de sociale medier og er vant til at bruge dem kommercielt. Kan sætte historier i spil. Halvdelen af dine arbejdstimer vil ligge før festivalen, typisk i forbindelse med rekruttering af de allerbedste medarbejdere. Den anden halvdel består i at sikre, at der også er omtale af Kristinedal under selve festivalen.

Massører
Vi har brug for 2 massører, der kan massere de ømme muskler på vores frivillige medarbejdere. Du må også meget gerne sørge for, at de frivillige laver små fysiske øvelser på deres vagter. Det forventes, at du selv medbringer massagebriks – transport kan arrangeres før onsdag.
Omfang: i alt 24 timer fordelt på mindre perioder (også nogle om natten). NB! De to massører kan ikke have vagt på samme tidspunkt.

Cykelansvarlig
Du skal forberede ca. 4-5 cykler til brug for Kristinedal bosser og medarbejdere og organisere et udlån. En del af cyklerne vil funere som udlånscykler til medarbejderne.
Du skal dagligt tilse at alle cykler virker perfekt og at udlånssystemet fungerer. Du vil få et aftalt budget til indkøb at reservedele og evt. ekstra cykler.
Omfang: Du skal have min. 1 almindelig nattevagt i produktionen. Resten af tiden er du cykelansvarlig, hvor du aftaler dine tider med vores frivillig-ansvarlige.

Hygge på bryggen
Hvert år holdes der en lille festlighed på bryggen, hvor der traditionelt er serveret øl og pølser. Som ansvarlig for arrangement søges to personer til indkøb og tilberedning af øl og pølser. Egen bil absolut en fordel. Der indkøbes varer efter budget fra Kristinedal. I lægger selv ud for varerne og får en kvittering.
Omfang: I slipper hver med 2 vagter i festivalperioden. Dvs. tjansen tæller for en vagt.

Chauffør
Du hjælper med at køre varer og materialer før og efter festivalen. Bil stilles til rådighed.

Omfang: Du skal afsætte en dag før og en dag udenfor musikdagene. Derudover skal du have een nattevagt i produktionen i løbet af musikperioden.

El-ansvarlig
Du sørger for, at alt det elektriske er monteret forsvarligt og deltager derfor på byggeholdet før og efter – samt er tilkaldevagt under, hvis noget mod forventning skulle gå galt. Du SKAL være autoriseret. Du har ingen faste vagter, men skal være til rådighed.

Renovationschef – (er fundet)
Før festivalen lægger du en plan for, hvordan arbejdet udføres bedst muligt. Dvs. du sørger for at spande, bøtter og bokse står der, hvor de gør mest gavn. Sammen med vores skilteansvarlig sørger du for de nødvendige skilte, så det bliver nemt at rydde op efter sig selv. Du planlægger også en rutine, som dine medarbejdere kan følge. Når musikdagene begynder styrer og motiverer du dit team af flittige medarbejdere, således at der er orden både for og bag. Med andre ord: du har styr på det skidt! Du har ingen faste vagter – men du kommer såmænd til at levere de 24 timer alligevel 🙂

Markedsførding og medier (er fundet)
Vi vil gerne have, at Kristinedal også får et liv i medierne:). Det handler om at sørge for, at vi får solgt en MASSE burgere, chillis, fritter, milkshakes – hele dagen.
Vores udfordring er, at folk først kommer af sig selv omkring ved 16-tiden – når Orange Scene har sin første koncert. Og at der især er kø lige før og lige efter de 3 daglige koncerter på scnene.  Vi vil mere!!  Din opgave bliver, sammen med os (Jeppe, Jerry og Mette) at udtænke hvordan vi kan få flere kunder til at købe mere i en større del af tiden.
Omfang: Hvad der er nødvendigt!

Lagerchef (er fundet)
Du er ansvarlig for at lageret fungerer, herunder at systemet er opdateret.
Før festivalen, mandag og tirsdag i opvarmningsperioden skal du bruge tid på at sætte det hele i system, og der skal tages imod varer. Under festivalen skal du mindst en gang i døgnet sørge for optælling og give besked til en boss om hvilke varer der skal bestilles. Søndag efter festivalen skal du være med til at returnere varer og tælle op. Du vil have et solidt hold af lagermedarbejdere under dig, således at der altid er en lageransvarlig i boden.

Arbejdsmiljøansvarlig (Er fundet)
Som arbejdsmiljøansvarlig følger du med i, hvordan vores medarbejdere har det – og du holder øje med, at de enkelte arbejdsstationer er indrettet, så de belaster kroppen mindst muligt. Du er ansvarlig for at der bliver lavet APV, herunder risikovurderinger af de enkelte arbejdsstationer og du laver også en daglig sikkerhedsrundering. Følg f.eks. op på rapporten fra sidste år. Du har et solidt kendskab til arbejdsmiljøområdet, ved hvad arbejdspladsbrugsbeskrivelser er, og har indsigt i lovgivningen på området. Måske er du AMR til daglig eller lignende.En enkelt af dine vagter ligger før musikken åbner, så du kan være med til at checke indretningen.