Omfang

Som frivillig på den indre del af festivalspladsen, skal du arbejde 24 timer, dvs. 3×8 timer. Som opbygger skal du arbejde meget mere – hvor meget aftaler du med sjakbajsen, men regn med minimum 50 timer – der så til gengæld ligger enten før eller efter musikdagene.

På Kristinedal har vi en lang række arbejdsopgaver der skal udføres. Både de “almindelige” som fx at være med til at stege hakkebøffer, lave milkshakes og stå ved kasseapparaterne, til de opgaver, der er mere usynlige, men lige så vigtige: pleje af vores medarbejdere (nursere), opvask og håndtering af affald.

Vi har også en række andre opgaver med særligt ansvar, som du kan læse mere om her.

Hvis du er under 18 år, så skriv til os på kristinedal.burger@gmail.com og fortæl lidt om dig selv – vi har plads til nogle stykker 🙂

Valg af arbejdsområder

Når du søger job, skal du angive det arbejdsområde, du helst vil have. Vi vil så gøre, hvad vi kan for at opfylde dit ønske, men vi kan ikke garantere, at du kommer til at arbejde med netop det du mest ønsker – og det kan også skifte undervejs pga. sygdom og andet. Oplæring vil finde sted inden for de forskellige områder

1. Kasse: Du står i kassen og tager imod elektronisk betaling fra vores kunder. Du vil være det første ansigt, kunderne møder, og det er derfor vigtigt, at du er venlig og imødekommende samtidig med at du har styr på kassen og har overskud til mersalg.

Kvalifikationer: Smilende, god til at håndtere travlhed. Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med kasseapparater fra andet job!

2. Service/Produktion. Du arbejder primært i området ved disken, hvor du styrer køerne, hjælper kunderne med at bestemme sig, henter maden – samtidig med at du skaber godt humør! Der vil formentligt også være tale om, at du skal trække cowboy-tøj 🙂  Når du ikke har travlt med det, hjælper du til i produktionen.

3. Produktion/service: Er du i denne gruppe, vil du primært arbejde i produktionen med at stege bøffer, fritte fries, skære steg, samle burgere og lave milkshakes. Kræver godt humør og god fornemmelse for teamarbejde. Sekundært hjælper du med service, det vil sige henter og bringer maden til kunderne. Derudover skal der bruges en eller to pr. vagt til at fylde hylder op.

Det er langt den største del af medarbejderne, der er beskæftiget med dette arbejdsområde. Der er altså mange forskellige muligheder, hvis du vælger dette arbejdsområde.

Kvalifikationer: Du er god til at lave mad, du kan arbejde hurtigt og struktureret og har sans for detaljerne, du sætter en ære i at maden altid smager perfekt, du har ikke noget imod at blive fedtet og svedig. Skriv endelig, hvis du har erfaring med madlavning.

NB! Vi har også brug for dygtige “callers” – dvs. en pr. vagt, der kan koordinere produktionen og hele tiden sørge for, at der laves de rigtige former for burgers. Her kræves overblik, at du trives under pres – og at du har en klar og tydelig stemme.

3. Renovation: Dit job er at sørge for at hele Kristinedals område er rent og pænt. Det vil fx sige, at der er pænt foran boden, at skraldespandene i- og uden for boden bliver tømt, at affaldssorteringen bliver overholdt og at pantindsamlingen fungerer. Du udgør en meget vigtig servicefunktion både for kunder og de andre medarbejdere.

Kvalifikationer: Du sætter en ære i at gøre rent, du sætter pris på miljø og affaldssortering betyder noget for dig. Du har overblik og kan lide at arbejde selvstændigt og blandt festivalsgæsterne. Det er også en del af renovationsteamet, der afløser med opvask og sørger for løbende rengøring i boden.

4. Lager: Du er en del af et mindre team af medarbejdere, hvis opgave det er at holde styr på lagret. Alt hvad der kommer ind og går ud af lagret skal registreres. Når nogen mangler en vare kommer de til dig. Du ved præcis, hvor alle varer står og giver besked til en chef, hvis lageret er ved at løbe tør for noget.

Kvalifikationer: Systematisk og god til tal, kan godt lide at arbejde selvstændigt og at have styr på tingene.

5. Nurser: Nurserne er de personer, som tager sig af  alle de andre medarbejdere fx ved at tilbyde vand og frugt med jævne mellemrum, hente mad, lave frokost osv. Det er også dem, der krydser medarbejdere af når de møder ind, samt holder orden i medarbejdercafeen. Som nurser skal du være selvstændig og servicemindet – og du skal selv kunne tage initiativet til dine næste arbejdsopgaver.

Kvalifikationer: Du forstår at sætte dig selv i arbejde! Du kan lide at varte folk op, du er arbejdsom, struktureret og effektiv. Du er et ordensmenneske – men kan godt holde kaos ud. Du sørger for, at bagområdet er rent og hyggeligt, du har ikke noget problem med at sætte dig igennem (helst med et smil), hvis folk er uhøflige og nogle svin. Bagområdet er din café! Du skal have arbejdet i produktionsvagt, før du kan komme i betragtning som nurser.

Cowboys/gatekeepers Vi ved endnu ikke om vi får lov til at bruge cowboys/-girls. Men hvis du har lyst til at klæde dig ud i cowboytøj, svinge pisken, måske stå for konkurrencer og lignende, lokke folk til at smage vores burgere – så skriv det endelig i din ansøgning i kommentar-feltet!.