Vil du være frivillig på Roskilde Festival 2019?

Kristinedal er for dig, der kan tænke selv, møder til tiden - og ikke mindst dig, der er en god holdspiller og som kan få noget fra hånden. Vi sætter en dyd i, at vores frivillige får en oplevelse for livet - både når du er på arbejde, men også når du ikke er på vagt. Som frivillig bliver du ikke betalt for dit arbejde, men til gengæld bliver du en del af et unikt fællesskab der alle er motiverede for at gøre et fantastisk stykke arbejde.

Kan du tænkte dig at se The Cure, MØ, Bob Dylan eller et af de andre hovednavne gratis på Roskilde? Som frivillig hos os, få du en gratis billet til Roskilde Festival mod at du har tre vagter á 8 timer, som du endda selv vælger efter først-til-mølle-princippet. Og hvis du er hurtig, kan du endda få de samme vagter som dine venner.

Læs her, for at se hvad vi forventer af dig som frivillig - og hvad du får til gengæld. Er det første gang du skal være frivillig på Roskilde Festivalen, så læs mere herunder, om hvad det vil sige at være frivillig på Nordeuropa største musikfestival.

Første gang som frivilllig? Læs mere her!

Alt begyndelse er svær, specielt hvis det er din første gang som frivillig, og derfor har du sikkert rigtig mange spørgsmål om hvad det vil sige at være frivillig på Roskilde Festival. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi samlet de ofte stillede spørgsmål om at være frivillig. Har du flere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os - hvilket du gør lige her. 

Hvad får jeg ud af, at være frivillig hos Kristinedal?

Som frivillig hos Kristinedal bliver du en del af et fællesskab, der elsker at have det sjovt - både før, under og efter vagterne. Når du er på vagt, så er det vores højeste prioritet at du har det godt og er motiveret for at yde en god indsats. Vi vil derfor gøre alt for, at du får en fantastisk god festivaloplevelse  - uanset om det er din første eller din tiende gang på Roskilde.

Har du en yndlingskunstner, som skal spille på Roskilde i år? Hos Kristinedal får du nemlig selv mulighed for at sammensætte din vagtplan, hvilket betyder at du går glip af din favoritkunster.

Du har fri adgang til morgenbrød og rugbrødsmadder, også når du ikke er på vagt. Du vil lige så også få en gratis menu fra vores udvalg, når du er på vagt - så skal du ikke leve af rugbrødsmadder under hele festivalen.

I år har du også gratis adgang til campingområdet for frivillige som ligger tæt ved indgang vest. Hvis du foretrækker at der skal være roligt om natten og gerne vil have et varmt bad i ny og næ - så er dette stedet for dig!

Drikkevarer, f.eks. sodavand og øl, kan købes til favorable priser i det store område for frivillige, volunteer village.

Udover at du kommer til at være frivillig med mange andre mennesker - unge som gamle, så er det også en titel og beskæftigelse du kan skrive på dit CV. Foreningslivet bliver vægtet meget højt i dagens Danmark, da det viser engagement, gå-på-mod og viljen til at gøre en forskel for andre.

 

 

 

 

På Roskilde Festivalen skal du have tre vagter á 8 timers varighed som hovedsaglig er fordelt på 4 dage. Du skal som minimum have en nattevagt, ellers kan du selv vælge hvilken tid på døgnet du vil arbejde. Er du under 18 år, vil dine vagter senest slutte kl. 24.00.

For at drive en madbod optimalt, har vi mange forskellige arbejdsområder. Vi skal derfor bruge mange frivillige der har hver deres kvalifikationer. Er du god med hænderne, så er du helt sikkert typen der kan være med til at bygge vores madbod op. Er du serviceminded eller en haj i et køkken, så er det oplagt at servicerere vores kunder eller tilbereder vores burgere - mulighederne er derfor mange.

Du kan læse meget mere om de forskellige arbejdsområder her.

Hos Kristinedal har alle, unge som gamle, mulighed for at søge om at blive frivillige hos os. Der er dog et begrænset antal pladser i vores madbod til personer under 18 år. For at give os et bedre overblik over hvor mange frivillig har, vil de ansøgere, som er under 18 år, blive sat på en midlertidig venteliste.

Har du spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os på burger.kristinedal@gmail.com.

Lige nu søger vi frivillige til følgende arbejdsopgaver:

  • Kasseekspedition
  • Gatekeeper
  • Produktion
  • Renovering
  • Lager
  • Nurser