Ansøgning til at blive frivillig er nu åben – Roskilde Festival og COPENHELL

Nu har vi åbent for ansøgninger for at blive frivillig i vores fantastiske madbod. Som noget nyt i år er vi også at finde på Copenhell - og derfor har vi brug for rigtig mange frivillige, der har et stort gå-på-mod og vil elske at gøre en forskel.

Og husk! På Roskilde Festival tilbyder vi en masse goder (massage, udlån af cykler, gratis frokost og morgenmad, fodbad m.m.m). Copenhell er selvfølgelig anerledes. Her bliver arbejdet hårdt, direkte og lige på - og det eneste, der ikke vil være råt, er vores mad. Copenhell er derfor for badass only - og du skal have erfaring.

Vi har i den forbindelse lavet to plakater, en til hhv. Roskilde Festival og Copenhell, som giver et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig som frivillig - og hvad vi til gengæld forventer igen. Har du derfor lyst til at blive frivillig på en af festivallerne (eller begge to), så kan du ansøge lige her.

Er du stadig ikke helt overbevist, så tag (evt. sammen med dine venner) et kig på hvad vi tilbyder som frivillig. Tag også en tur rundt om de forskellige  arbejdsopgaver, vi har som madbod.

Frivillig på Roskilde Festival
Frivillig på Copenhell

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to top